Se7en – Un film despre doi detectivi. Iată plot-ul filmului

Un film despre doi detectivi care lucreaza la criminalistica si care sunt pe urmele unui ucigas in serie, care isi justifica crimele mentionand de ignoranta lumii pentru cele 7 pacate. Sommerset face niste cercetari in legatura ce cele 7 pacate pentru a intelege modul de gandire si de operare a criminalului, pe cand detectivul Mills face eforturi pentru a intra in mintea lui.

Detectivii investigheze o serie de crime legate de cele şapte păcate de moarte, cum ar fi un om obezi care a fost obligat să se hranei pentru animale la moarte, ceea ce reprezintă “lăcomia”. Ei au găsit indicii la fiecare scena crimei legate de alte decese, si cred ca sunt urmaresc un criminal in serie. Un set de amprente găsite la scena “Greed” crima – fatale vărsări de sânge un avocat bogat – le duce la un apartament în cazul în care acestea sa gaseasca un om vlăguit legat de un pat.

Deşi iniţial in filmul Se7en , el pare să fie mort, ea este mai curând a descoperit că omul a fost ţinut în viaţă şi în întregime imobil de către criminal pentru exact un an pentru a doua zi, un traficant de droguri şi de molestator de copii înainte de captivitate, această victimă reprezintă “Lenea”, şi moare la scurt timp după din şoc.

Deşi în imposibilitatea de a învăţa ceva de la victimă insentient  , detectivii sunt de acord că criminalul a planificat aceste crime pentru mai mult de un an.

Somerset, din Se7en, este invitat în cele din urmă pentru a satisface “soţie, Tracy (Paltrow), care este nefericit cu Mills” Mills trecerea recenta la oraş. Somerset devine confidenta lui Tracy, şi ea se întâlneşte cu el după primele câteva crime.

Aflând că ea este gravidă, dar nu a spus soţul ei, Somerset se increde in ei sa se ​​tem că oraşul este nici un loc pentru a începe o familie, şi arată că a încheiat o relaţie ani mai devreme după presiuni asupra prietenei sale de a avea un avort.

Write a Comment

view all comments