The Notebook – O dramă romantică pe care o recomand

The Notebook   este o drama romantica regizata de Nick Cassavetes si bazata pe romanul cu acelasi nume de Nicholas Spaks. In film isi fac aparitia starurile Ryan Gosling si Rachel McAdams in rolurile lui Noah si Allie, un cuplu care se indragostesc in jurul anilor 1940. Povestea lor este narata din prezent de un om in varsta jucat de James Garner unei tinere paciente in care joaca Gena Rowlands.

In anul 1940, la un carnaval în Seabrook Island, Carolina de Sud, ţară locale băiat Noah Calhoun vede de 17 ani, moştenitoarea Allie Hamilton pentru prima dată şi este imediat lovit. Ea refuză avansurile lui persistente continuu până lor bine sensul prieteni nada le împreună.

Noah şi The Notebook  petrec o vară idilic, împreună, deşi părinţii ei bogaţi sunt mai puţin entuziaşti decât despre romantism în timpul verii. Allie este interzisă de părinţii ei să vadă din nou Noe. spune lui Noe Allie el crede părinţii ei sunt dreapta şi că nu este suficient de bun pentru ea, ea striga la el şi cele două despărţim.

Allie regretă imediat decizia, dar drive-urile lui Noe departe. Noe, devastata de separarea lor, scrie ei o scrisoare în fiecare zi, timp de un an, fără răspunsuri. În ziua 365th, el scrie ei o scrisoare de adio şi decide să-i drumul. Noe şi pentru a muta pe Allie cu viaţa lor; Allie participa la Sarah Lawrence College, în timp ce Noe recurge pentru a lupta în al doilea război mondial.

În timp ce în colegiu, voluntarii The Notebook   ca o asistentă medicală pentru soldaţii răniţi şi îndeplineşte răniţi Lon Hammond, Jr., un avocat bogat şi bine conectată pentru tineri, care este frumos, sofisticate, fermecător, şi provine dintr-o veche familie de Sud.

Cele două angajate în cele din urmă devin, spre bucuria părinţilor Allie, deşi Allie se întreabă de ce ea este amintit de fata lui Noe atunci când Lon ei solicită să se căsătorească cu el. Noe a se întoarce acasă. În timp ce vizita Charleston la dosar unele documente, martori Allie şi Noah Lon saruta la un restaurant. Devastat, Noe din The Notebook este consumat cu restabilirea unei plantaţii vechi de la vara impreuna, doresc să cred că, dacă el ţine promisiunea de a ei şi-l stabileşte, Allie se vor intoarce la el.

Terminat, Noe încearcă să vândă plantaţiei, dar descopera ca nu se poate despărţi de ea. În 1947, în timp ce încearcă pe rochia de nunta ei, Allie pete un articol despre renovarea lui Noe pe plantaţii Windsor într-un ziar. Ea decide sa viziteze Noe în Seabrook şi el o invita la cina, timp în care spune Allie Noe despre logodna. Mai târziu, în seara, Noe solicită Allie de a reveni a doua zi asa ca el poate demonstra ceva ei.

Write a Comment

view all comments