It’s Complicated – Recenzie a filmului. Merită să îl vezi?

It’s Complicated  este un film care abia dupa ce sunt adusi impreuna la un eveniment, doi fosti constata ca se simt atrasi in mod ciudat unul de celalalt dupa zece ani de divort. Desi fiecare crede ca aceasta aventura va fi data uitarii, soarta ii aduce inapoi in orasul lor si vietile lor personale au de suferit. Acestia continua aventura desi cei doi mai sunt implicati in alte relatii.

Jane (Meryl Streep) este o femeie divortata-sine-stătătoare, care detine o brutărie de succes în Santa Barbara, California. După 10 ani de separare şi trei copii adulţi, ea isi atinge telul, în cele din urmă, si ajunge sa aibe o relaţie bună cu fostul ei sot Jake (Alec Baldwin), un avocat de succes care s-a recăsătorit (Lake Bell).

Jane şi Jake participe la fiul lor de absolvire Luke’s College din New York. O cina împreună dezvoltă într-o afacere, ceea ce face Jane “cealalta femeie”. Partea de Jane ştie că este greşit, deoarece Jake si Agness sunt încă căsătorit şi încearcă să aibă un copil in filmul It’s Complicated , pe de altă parte a lui Jane relishes fiind “cealalta femeie” si continua afacerea cu Jake în Santa Barbara. Jake se bucură doar de sex clandestin şi nu arată mult interes în creştere Jane’s ca o persoană.

Cu toate acestea, el se simte nostalgic pentru viaţa de familie o dată a avut-o cu Jane, în special ei de gătit, şi fiind aproape cu copiii lui, şi se întreabă dacă el ar trebui să fie în creştere vechi cu Jane, mai degrabă decât de o nouă familie la sfârşitul lunii de mijloc de vârstă cu Agness.

Copiii lor nu ştiu nimic despre afacerea părinţilor lor, deşi Harley (John Krasinski), care este logodit cu fiica Lauren lor, le-pete într-un hotel şi tac. Agness nu ştie nimic, ca Jake are încă sex cu ea la cerere; Pedro fiului ei din filmul It’s Complicated, de cinci ani, atunci când bănuieşte ceva Jake face apeluri telefonice de la baie.

Complica materie este Adam (Steve Martin), un arhitect angajat de a remodela de start, Jane’s, care este el însuşi vindecarea de un divorţ propriu, şi care a început să scadă în dragoste cu Jane. El isi petrece timpul a ajunge la o cunosc ca o persoană.

În noaptea de petrecere de absolvire lui Luca, Jane Adam invită la petrecere, şi atunci când el o ridica ea este mare din cauza ca a fumat una din incheieturi, care a dat ei Jake. Apoi, la petrecere, Adam ia o rapidă de la prea comune şi ambele au devenit foarte mare. Jake devine gelos la observarea ei in acest film, It’s Complicated, dar cu unele măgulitor de Jane, el devine de asemenea crescuta.

Harley confruntă Jake si Jane, a subliniat la păstrarea lor secrete, şi, eventual, este de acord cu fum, precum şi unele oală. Agness observă apoi Jake si dans Jane împreună, şi devine suspicios de apropierea lor reînnoit.

Write a Comment

view all comments