Dear John – Un film de dragoste ce merită văzut

Dear John este un film de dragoste. Filmul se deschide cu imaginea unui tanar soldat, John Tyree, stand intins pe pamant, fiind ranit de niste focuri de arma. In anul 200, John venise acasa in vacanta unde o intalneste pe Savannah Lynn Curtis. In cateva zile, Savannah si John se indragostesc – insa lui John i se termina concediul, pleaca inapoi in armata si incepe o relatie dusa la distanta, cei doi comunicand numai prin scrisori.

Dear John se deschide cu imaginea lui John Tyree, rol jucat de Channing tatum, un tanar soldad din fortele speciale ale armatei, stand intins pe pamant, ranit in lupta. Monede incep sa cada peste el in timp ce-si aminteste de o excursie in timpul copilariei.

In anul 2000, John   a venit acasa unde o intalneste pe Savannah Lynn Curtis, rol jucat de Amanda Seyfriend, o studenta la facultate care isi petrece vacanta de vara ajutand oameni. Cei doi se indragostesc aproape instantaneu iar Dear John  face cunostiinta cu familia Savannaei, chiar si cu vecinul acesteia Tim Wheddon, rol jucat de Henry Thomas.

Fata il intalneste pe tatal baiatului care este obsedat de monede, am putea spune ca are mai mult o boala si din aceasta cauza Dear John   a simtit atat absenta mamei cat si pe a tatalui. Dupa o cearta intre cei doi tineri apare si o bataie in care sunt implicati John, Randy si Tim. Cei doi se despart dar Dear John  2010 isi cere scuze pentru ca l-a lovit pe Tim si nu trece mult pana la impacarea lor si petrec o ultima zi impreuna. John trebuie sa se intoarca in armata si o face cu gandul ca va mai sta doar un an de zile – asa incepe o lunga relatie la distanta prin scrisori.

O problema apare dupa atacurile din 11 Septembrie – toti colegii lui John se re-inroleaza iar acesta decide acelasi lucru. Nu dupa mult timp relatia tinerilor incepe sa scartaie – Savannah ii spune lui Dear John   ca s-a logodit cu altcineva. Dear John   a ramas acum singur si se decide sa isi faca o cariera in armata, banuind cam cu cine s-a logodit fosta sa iubita. Insa este anuntat ca tatal sau a decedat – asta fortandu-l sa mearga din nou acasa.

Write a Comment

view all comments