RocknRolla – Un film despre sex si Rock`n Roll

RocknRolla   este un film despre sex si Rock`n Roll; In Londra – multi bani murdari se poate face cu afacerile imobiliare – asa ca multi sunt cei care sunt atrasi de acesti bani – si toti cauta sa se imbogateasca intr-un timp foarte scrut.

In timp ce multi criminali cauta in disperare metode sa faca bani, un jucator neasteptat – unui rocker drogat care s-a presuspus a fi mort daca care pare destul de viu – ii cade in mana un premiu de mai multe milioane de dolari.

Lenny Cole (Tom Wilkinson) este un boss mafiot care solicită fotografii în lumea interlopa din Londra şi piaţa imobiliară. Ne invata totul despre Lenny din Archy (Mark Strong)-al doilea în comandă, care serveşte ca naratorul filmului.

Atunci când un magnat rus bogat care are afaceri imobiliare şi este figura crimei organizate prin numele de Uri Omovich (Karel Roden) pare a vrea sa fie ajutat de Lenny intr-o afacere noua majoră din filmul RocknRolla, Lenny este dornic de a asista (pentru o taxă foarte mare, desigur). URI este de acord să plătească, şi ca un spectacol de credinţă, el insistă asupra faptului că Lenny împrumute lui “norocos” pictura.

Uri solicită apoi contabil lui, Stella (Thandie Newton), pentru a transfera bani pentru Lenny, dar lucrurile merg repede într-o parte atunci când o bandă de hoţi cunoscută sub numele de Wild Bunch constând in One Two (Gerard Butler) şi Mumbles (Idris Elba)-intercepta banii înainte de a ajunge el (la ordinul lui Stella).

Pentru a înrăutăţi lucrurile, pictura a fost furat in mod misterios, iar suspectul numărul unu este fiul vitreg al lui Lenny din RocknRolla   , un star rock drogat pe nume Johnny, care este considerat mort. Lenny incearca cu disperare sa localizeze pictura, Uri solicită, în acoliţii sadic pentru a recupera banii.

Într-o încercare de a-l găsi pe Johnny, Lenny şi Archy inroleze producătorii fostul său record Mickey (Ludacris) si Roman (Jeremy Piven) să-l găsească pe altcineva din RocknRolla , sau concerte şi cluburi va fi închis.

Între timp, Bob Frumos (Tom Hardy) este înnebunită de durere în noaptea dinaintea cazul curtea sa; el este programat să facă o perioadă de cinci ani de închisoare stretch. One Two organizeaza o petrecere pentru Bob. Pe drumul de la petrecere, One Two încearcă pentru a ridica moralul Bob până la nici un rezultat.

Bob apoi iese One Two, admiterea la a avea o pasiune pentru One Two. One Two este mortified, dar gândindu-mă că e ultima noapte a lui Bob ca un om liber, întreabă-l exact ceea ce el vrea să facă. A doua zi, One Two refuză să participe la RocknRolla    si sa-l asculte pe Bob’s Court spre surprinderea Mumbles.

One Two uncomfortably încearcă să explice că ceva sa întâmplat între el şi Bob noaptea precedentă, când Mumbles ii spune ca toate lumea stie că Bob este gay.

Write a Comment

view all comments