The Amazing Spider-Man – Un film de Top

The Amazing Spider-Man este un film cu super eroi, a carui personaj principal este un erou binecunoscut de toti. Filmul nu este o continuare a productiilor precedente, si ne prezinta acum un Peter Parker si mai tanar si care descopera ca tatal sau Richard a avut niste lucrari interesante si care au fost furate de catre un necunoscut.

Parintii lui Peter au inceput sa adune toate documentele lor importante, si il duc pe baiat acasa la matusa May, iar dupa aia dispar intr-un mod misterios.

Multi ani mai tarziu, in filmul The Amazing Spider-Man, Peter – un adolescent in toata firea participa la un concurs de stiinta unde este luat la rost de catre un baiat pe nume Flash, si ajunge sa atraga privirea frumoasei Gwen Stacy.

Intr-o zi, Peter gaseste documente de-ale tatalui sau, si descopera ca acesta a lucrat impreuna cu doctorul Curt Connors pentru corporatia Oscorp. Peter intra intr-un laborator unde se aflau paianjeni genetic modificati si este muscat de catre unul. In drum spre casa, in timp ce era in tramvai, el descopera ca a dobandit abilitati de paianjen. 

Dupa ce studiaza documentele lui Richard, Peter se duce sa-l viziteze pe doctorul fara o mana Connors, spunandu-i al cui fiu este si ii da acestuia piesa lipsa din experimentul sau pe care o avea de la tatal sau.

Fiind foarte uluit de formula pe care i-o da Peter, aceste il roaga sa-l viziteze din nou dupa scoala. Connors este presat de catre superiorul sau, doctorul Ratha, sa gaseasca un leac pentru boala in faza terminala care il mananca pe seful companiei Oscorp – Norman Osborn.

La scoala, The Amazing Spider-Man intra in niste probleme dupa ce este provocat la un meci de baschet de catre Flash. Peter este certat de catre unchiul sau Ben pentru ca a fost nevoit sa isi schimbe tura pentru a se intalni cu directorul. Peter mai apoi ignora rugamintea lui Ben si se duce sa-l ajute pe Connors si sa asiste la cum acesta regenereaza bratul unui soarece.

Cand ajunge acasa, unchiul sau este foarte suparat pentru ca nu s-a dus sa-si ia matusa de la munca si se cearta si mai tare.

La un magazin alimentar din apropiere, vanzatorul refuza sa-i dea ceva de băut lui Peter, pentru că ii mai trebuiau 2 centi, și atunci când un hoț intra brusc in magazin, Spider-Man ramane indiferent, și permite ca hoțul sa fuga, vrand mai mult sa se răzbune pe functionarul magazinului. În timp ce-l căuta pe Peter, unchiul Ben încearcă să oprească hoțul, dar este ucis.

Write a Comment

view all comments