Original Sin – Merită Văzut Filmul?

Original Sin este un film in care un om isi alege nevasta prin mesaje si este surprins de frumusetea celei ce aparea in fata lui. Aceasta ii spune ca i-a trimis fotografii false pentru a se asigura ca acesta o va iubi cu adevarat si nu doar pentru frumusetea ei. Femeia nu se astepta ca o sa se indragosteasca de noul ei sot si trebuie sa se decida pe cine sa aleaga – pe el sau pe fostul ei iubit.

Filmul clipeşte înainte şi înapoi, de la trecut la prezent. O femeie este în aşteptarea executării ei în timp ce ea spune povestea unui preot.

Luis Vargas (Antonio Banderas), un bogat om de afaceri cubanez care caută o soţie americană, consideră că americanii reprezintă viitorul, şi că conaţionalii săi proprii – printre care femei – sunt intr-o era a trecutului cu tot cu tradiţiile lor.

După luni de corespondente cu Julia Russell (Angelina Jolie), vine ziua când ea vine în ţara lui pentru a-i fi mireasa. In original sin , Julia se îndepărtează in filmul Original Sin . Julia explică ea vrea mai mult decât un om care este interesat de un chip frumos, şi de aceea ea a fost înşelătoare – înlocuind-o femeie simplă privire în loc de imagine ei.

Luis, de asemenea, admite la înşelăciune; el a fost o induce în eroare să creadă că e un om sărac de lucru, în loc de proprietar bogat al unei companii de cafea.

Luis şi Julia se casatoresc dupa cateva ore de la stabilirea ei picior în Cuba. Pasiune si sexualitate se află chiar la suprafaţă, iar cei doi incep sa descopere reciproc in următoarele câteva zile. Luis încadrează în dragoste cu sotia lui noi. Luis dimineaţa următoare este prezentată o ceaşcă de cafea de Julia, dar atenţia lui Dewells în a cunoaşte cu adevărat soţia lui nou.

Ei incep sa se sarute cu pasiune şi în cele din urmă se angajeaza într-o scena de sex puternic in filmul Original Sin. Dar, în timp ce Julia pare a fi lupta împotriva demonilor interior, ea are ea însăşi deţine înapoi de la prea adânc o implicare emotionala.

Write a Comment

view all comments