A Good Year – Un film de top. Merită să îl vezi?

La inceputul filmului A Good Year ni se ofera o scurta descrie despre tanarul Max Skinner, personajul principal, care isi petrece vacanta de fara invatat sa aprecieze lucrurile fine care conteaza in viata de la unchiul sau Henry la casa acestuia din Provence, care are grija de o plantatie de vita de vie.

Ca adult, Max este un om agresiv, cu o munca grea – negustor de Londra care trebuie sa faca diferite scheme pentru a produce bani.

Dupa ce primeste vestea despre moartea unchiului sau, afla ca este singurul beneficiar al bunurilor acestuia si calatoreste spre Provence pentru a aranja vanzarea lor.

La putin timp de la sosirea sa, el afla ca ultima sa schema l-a pus intr-o situatie proasta cu fiscul, si re-intoarcerea sa la Londra este necesara. Mai departe in filmul A good Year , inainte de a se intoarce la aeroport, in dorinta de a face poze la casa lasata de unchiul sau, si pe care intentioneaza sa o vanda, desi si-a petrecut cea mai frumoasa perioada din viata acolo, cade din greseala intr-o piscina goala.

Nu putea iesi de acolo, caci piscina era adanca, dar apare in peisaj Fanny Chenal care il ajuta. Ea este cea peste a carei bicicleta a trecut cu masina domnul nostru ceva mai devreme.

Din aceasta cauza, el intarzie si isi rateaza avionul – rezultand suspendarea sa de la munca si de la activitatile de trader pentru o saptamana, timp care ii permite lui Max sa faca toate pregatirile pentru a vinde proprietatea.

Max are anumite impedimente insa, si unul dintre ele este Francis Duflot, care se teme ca vanzarea casei il va desparti de pretiosul sau vin si il plateste pe un inspector sa-i spuna lui Max ca pamantul nu este bun pentru vie.

Pe langa asta o fata isi face aparitia spunand ca ea este fata legitima a unchiului lui Max. A Good Year este un film romantic, placut, si il recomand doamnelor!

Write a Comment

view all comments