Enchanted – Merită văzut? Sfaturi, Păreri

Filmul Enchanted   : Frumoasa printesa Giselle este alungata de catre o vrajitoare rea din tinutul ei magic si se trezeste in urata realitate a strazilor din Manhattan-ul de astazi.

Socata de noul tinut care nu functioneaza pe sistemul “fericiti pana la batranete”, Gissele este acum captiva intr-o lume care are nevoie de o schimbare.

Dar, cand Giselle se indragosteste de un avocat proaspat divortat care i-a venit in ajutor -desi ea este deja promisa altui print, se intreaba totusi daca in lumea reala poate exista o dragoste ca in povesti.

În New York, Giselle il intalneste cel mai scurt timp pe Robert Filip (Patrick Dempsey), un avocat călit, divorţat dar încă prietenos. La insistentele fiicei sale (Rachel Covey) Morgan, el o lasă pe Giselle sa stea in apartamentul lor.

Giselle, în urma modalităţile de ei lume de basm, recrutează animale urbane – porumbei, gândaci şi şobolani – pentru a curata apartamentul său în timp ce ea moda o rochie din draperii lui.

Logodnica lui Robert din Enchanted , un designer de moda pe nume Nancy (Idina Menzel), înţelege greşit situaţia şi fuge după cearta cu Robert.

La firma de avocatura lui Robert, secretarul său încearcă să găsească acasă Giselle de transport, dar nu pot localiza Andalasia (şi Sam, secretarul lui Robert, a aflat că este dincolo de Andalasia “pajiştile de bucurie şi valea de mulţumire”).

Giselle devine foarte supărat atunci când ea află că un cuplu trece printr-un divorţ, nu va fi trăind împreună până la adânci bătrâneţi, după crearea unei scene.

Ulterior in filmul Enchanted  , Robert decide el trebuie să parte cu Giselle in Central Park, dar se intoarce in sanul ei dupa ce a vazut-o da banii el a dat-o o femeie vechi în cazul în care ea învaţă că Prince Edward a fost în New York, încercând să o găsesc.

În timpul lor plimbare prin parc, întrebările Giselle Robert privind modul în care se afişează afecţiunea sa pentru Nancy şi spontan începe numărul de producţie muzicală “Asta-How You Know”, cu interpreţi multe în parc aderarea ei. Giselle ajută Robert conciliat cu Nancy prin trimiterea unui scuze, în numele lui Robert prin intermediul a două porumbei fermecat, impreuna cu bilete la regele şi regina lui Ball.

Write a Comment

view all comments