Limitless – Un film thriller de acțiune. Îl recomand? Păreri personale. Review complet

Limitless: Un thriller de actiune despre un scriitor care ia un drog experimental ce ii permite sa-si foloseasca creierul la 100%. In timp ce un om evolueaza intr-o versiune perfecta a sa, forte mai corupte decat isi poate imagina vor sa-l asasineze.

Fara servici, scriitorul Eddie Morra este parasit de catre prietena sa Lindy, iar asta ii confirma faptul ca este un om fara viitor. Totul se sterge cu buretele cand un prieten vechi ii face cunostiinta cu NZT, o persoana care il face sa fie cel mai increzator om de pe planeta.

Edward “Eddie” Morra (Bradley Cooper) este un scriitor care trăieşte în New York City şi a fost recent obiectul unui dumping de prietena lui Lindy (Abbie Cornish), în plus faţă de faptul că nu a respecta termenul de a transforma în noua sa carte, pe care el n-a T a început încă.

Într-o zi, Eddie vine în Vernon Gant (Johnny Whitworth), fratele de fosta sa soţie, Melissa Gant (Anna Friel).

Vernon din filmul Limitless   este un traficant de droguri, şi el oferă Eddie un eşantion de un medicament nou nootropic, NZT-48, susţinând că aceasta are capacitatea de a accesa pentru oameni de 100% din puterea creierului, spre deosebire de 20% în mod normal. Eddie acceptă, şi, spre surpriza lui, de droguri nu funcţionează, într-adevăr, permiţându-i să termine cartea sa.

Solicită Eddie Vernon pentru mai mult de droguri, şi Vernon este de acord, după Eddie ruleaza un comisioane puţine pentru el. Când Eddie se întoarce la apartamentul lui Vernon, el găseşte Vernon ucis şi solicită prompt de poliţie.

El repede deduce că Vernon a fost probabil ucis de cineva care dorea sa stash de NZT, şi el caută un apartament cu Vernon pentru ea. El găseşte stash de NZT şi un teanc de bani şi o foloseşte pentru a transforma viaţa în jurul valorii.

1 Comment

Write a comment
  1. Badin
    ianuarie 28, 19:50 Badin

    Ai facut cateva puncte foarte bune acolo. Am cautat pe internet pentru mai multe informatii despre problema si am descoperit ca majoritatea persoanelor vor fi de acord cu opiniile dvs. pe acest site.

    Reply this comment

Write a Comment

view all comments