The Maiden Heist – Review Complet. Păreri Personale. Merită Văzut?

The Maiden Heist  este o comedie regizata de Peter Hewitt in care joaca Morgan Freeman, Christopher Walken, William Macy si Marcia Gay Harden si este vorba de trei agenti de securitate Roger, Charles, Maiden si George care pun la cale un plan de a fura obiectele de arta de care ei au devenit atasati si pe care noul venit planuieste sa transfere obiectele la alt muzeu din Danemarca si sa le inlocuiasca cu sculpuri moderne de natura Scandinaviana

. Roger are o nevasta pe nume Rose care salveaza bani pentru o excursie in Florida in aceeasi zi in care au planuit sa actioneze.

Când Roger (Christopher Walken) şi George (William H. Macy) şi Charles (Morgan Freeman) şi găsească de lucru lor pe iubita transplantat în Europa, nu numai lor le e dor de piese preferate de artă in filmul The Maiden Heist  , dar care le fac planuri pentru a fura lucrările cu care au devenit obsedat.

Roger devine creierul unui complot interior pentru a efectua cel mai mare jaf de arta din istoria muzeului lor. În primul rând fiecare trebuie să obţină un fals, apoi, ei au de contrabandă, la falsificări în muzeu şi să găsească o modalitate de a face switch-uri.

Heist este complicată de soţia intruzive Roger – el a promis sa o excursie in Florida pentru aniversarea lor – şi afinităţii lui George pentru a lua hainele când în picioare în faţa statuii războinic pe care o iubeşte.

THE Heist MAIDEN a fost iniţial va avea o versiune de teatru, dar falimentul Yari Film Group pune film intr-o direct pe DVD de stare.

Se simte ca un film anii ’70 care Walter Matthau si Jack Lemon ar fi făcut, în cazul în care uşor gust de nucă de caractere s-ar face filmul, dar că nu e cazul anymore. Aceasta este o comedie care ar putea face Woody Allen fani amintesc (cu drag) Small Time Crooks, chiar dacă acest film este foarte diferit de a zburda lui Allen.

Write a Comment

view all comments