Razbunatorii (Avengers) – Un film așteptat de fanii Marvel

Razbunatorii   sau in engleza The Avengers  este un film mult asteptat de fanii celor de la Marvel. Il mai tineti minte pe Loki, din filmul Thor? Ei bine, Loki a reusit sa scape din inchisoarea sa si impreuna cu o rasa extraterestra vor sa puna stapanire pe Pamant, Loki razbunandu-se astfel pe fratele sau Thor, protectorul acestei planete.

Si uite asa se formeaza o alianta intre Hulk, Capitanul America si Iron Man, echipa care a fost creata cu ajutorul unei organizatii secrete numita Shield. Acesta organizatie a fost creata pentru a proteja Pamantul in caz de astfel de evenimente.

Liderul organizatiei este Fury, ca reper: acea persoana care il contacta pe Spiderman din cand in cand pe o nava care se afla deasupra orasului.

Iron Man, care este de acord, fără tragere de inimă, să se alăture la echipa razbunatorilor The Avengers, Captain America şi Romanoff calatoresc inspre Germania pentru a da de Loki, care se reface iridiu necesar pentru a stabiliza puterea Tesseract şi cere ca civilii sa îngenuncheze în faţa lui. Dupa o lupta cu Captain America, Loki renunţă şi este escortat înapoi.

Cu toate acestea, Thor (Chris Hemsworth), fratele adoptiv şi Loki zeul nordic al tunetului, vine şi încearcă să-l elibereze pe Loki si sa discute cu el. Iron Man si Captain America se confrunta cu Thor, Loki este şi în cele din urmă a revenit la Helicarrier, un high-tech, portavion de zbor, şi plasat într-o celulă destinată să deţină Hulk.

The Avengers si Razbunatorii  sunt împărţiti, atât în modul de cum sa-l atace pe Loki şi revelaţia că SHIELD intenţionează să exploateze puterea Tesseract pentru a dezvolta arme.

Furie admite că evenimentele din New Mexico cu un an înainte au facut ca SHIELD sa conştientizeze de alte rase, de pe alte lumi, si ca unele chiar pot vedea Pământul ca o ţintă uşoară. Decizia a fost ca sa se produca arme bazate pe aceasta tehnologie ca un mijloc de descurajare a potentialilor inamici. In timp ce grupul se cearta, Clint Barton şi Loki ataca Helicarrier-ul, dezactivand motoarele care il sustineau in zbor

. In timp ce Rogers si Stark se lupta pentru a reporni motoarele avariate, Banner se transforma in Hulk Razbunatorul, în ciuda eforturilor lui Romanoff de a-l calma, şi goneşte nebuneşte, în interiorul navei, luptandu-se cu Thor si amandoi zboara din ava. În timpul unei lupte cu Barton, Romanoff descoperă că o lovitură la cap – suficient de puternic pentru a face pe Barton inconştient – este suficient pentru a rupe de controlul mintal a lui Loki .

Helicarrier-ul aterizeaza pe suprafaţa oceanului, dar Loki scapă şi il captureaza pe Thor, în celula sa. În afară de aceasta, atunci când Coulson încearcă să-l atace pe Loki, (cu un pistol pe care el nici măcar nu ştie ce face), el il înjunghie pe Coulson în spate, omorandu-l.

Write a Comment

view all comments