Top 3 accesorii „must have” pentru orice femeie

Cele mai în vogă şi mai frumoase accesorii sunt cele care ne pot sublima ţinutele şi ne ajută să transformăm o ţinută banală într-una wow. Da, accesoriile sunt foarte importante pentru o ţinută sau pentru o femeie stilată care vrea să iasă mereu în evidenţă prin aparenţa sa.

Accesoriile must have sunt deci aliaţi de preţ pentru cele care vor să se pună cel mai bine în valoare şi vor să îşi personalizeze look-ul.

Bijuteriile sunt accesorii preţioase care ne iluminează cel mai bine faţa, care ne pun în valoare ţinutele şi care ne fac să strălucim şi la propriu şi la figurat. Bijuteriile sunt deci cele care vin cu un plus de caracter, fie că vorbim aici despre brăţări, despre cercei, inele sau coliere.

Femeile care au un look modern adoră să fie mereu la modă. Acestea au un look confortabil şi practic şi le sunt cele mai potrivite bijuteriile originale şi în vogă. În schimb, bijuteriile mai discrete se potrivesc celor mai dinamice, mai sportive sau care au un look mai casual.

Cutelele

Cureaua este un accesoriu care menţine şi care vine cu un plus de delicateţe. Are însă cea mai frumoasă funcţie decorativă, fie că se poartă cu o rochie, cu o fustă sau o pereche de pantaloni. Atunci când vrei să îţi accentuezi talia, o curea fină sau elegantă este cea mai bună alegere. Dar, pentru un look mai cool, o curea mai lată purtată peste haine este cea mai bună alegere.

Geanta

Pentru o femeie, geanta este cel mai bun prieten. Este un accesoriu cu adevărat indispensabil. Există în diferite forme, stiluri sau culori care pot să fie purtate indiferent de ţinută sau de ocazie. Genţile sunt accesorii practice şi în tendinţe, adaptate celor care au obiceiul de a căra foarte multe lucruri cu ele.

De fapt, geanta este cel mai funcţional accesoriu al unei femei, dar si cel care vine cu un plus de alura pentru fiecare ţinută.

Genţile se poartă mereu, fie că mergem la munca, fie că ieşim la plimbare sau cumpărături, fie că ieşim în oraş. Avem mereu nevoie de ceva care să ne ducă lucrurile esenţiale de care avem nevoie.

Pentru locul de munca puteţi miza astfel pe genţile XXL din piele sau de ce nu, cele mai fanteziste sau originale. Pentru o seară mai specială cele mai elegante sau bling-bling sunt cele mai potrivite, în timp ce pentru o plimbare alegerea ideală sunt cele tip bandulieră.

Write a Comment

view all comments