Ținută Casual Bonprix – Merită Cumpărată?

Bună seara, oameni buni! V-am promis într-o postare anterioară, că o să vă arăt cum merg cizmele mele Bonprix cu o pereche de colanți.

In ultima perioadă, am început să port ținute casual, iar cum frigul este în elementul său, am adăugat în coșul Bonprix, un pulover și o pereche de colanți.

Sincer, e prima mea pereche de colanți, dar gusturile se schimbă, am învățat că în materie de fashion, nimic nu e imposibil. Am mai pus ochii și pe alți pantaloni leggings Bonprix.

Mărimea aleasă este 32-34, sunt dintr-un material nu foarte gros, nu foarte subțire. Nu sunt vătuiți, îmi place că se așează foarte bine pe corp, fiind elastici. Un alt lucru care îmi place, e faptul că pot fi integrați și în ținute mai elegante, alături de o cămașă sau bluză office.

Puloverul l-am ales în primul rând pentru culoare, pe site scrie albastru moviu, este clar mov închis, deci dacă vă place culoarea puteți să vi-l alegeți. Mărimea pe care o port este 32-34, mi se potrivește foarte bine. Am observat că în general, pe Bonprix trebuie să aleg mărimi cu 2 nr.mai mici decât port în mod obișnuit. Intenționez să îmi mai cumpăr și alte pulovere Bonprix . Hainele Bonprix îmi plac pentru că sunt foarte calitative, nu se scămoșează și arată bine după multe spălări.

Cele trei piese vestimentare se potrivesc foarte bine, cizmele îmi plac foarte mult, le-am purtat în ultima perioadă foarte mult. Am uitat să vă spun că cizmele nu sunt îmblănite.

Sper că vă place ținuta mea de jos, mai jos puteți vedea cele două ținute Bonprix.

CARE VĂ PLACE MAI MULT?

Write a Comment

view all comments