Ținută Mov – Cele mai Frumoase Coat-uri

Buna seara! Revin cu o postare, fuguța, fuguța, trebuia neapărat să vă prezint trench-ul meu care este absolut superb.

Am avut mari emoții când mi-am comandat acest trench, pentru că acum o luna, ultima mărime pe aceasta culoare era M, și uneori M-ul îmi este mic. Noroc este că am slăbit cam 5 kilograme într-o lună :), nu am ținut niciun regim, ci stres cât cuprinde, așa că îmi e  numai bun.

Mie îmi place la nebunie trench-ul, e în culoarea mea preferată, așa că o să îl port cu mare plăcere în perioada viitoare. În partea de sus e dublat, are și buzunare cam mici ce-i drept, ori că sunt eu obișnuită să bag în buzunar și telefon și chei, și servețele, etc :)) Materialul este foarte calitativ și se calcă relativ ușor.

Trench-ul este luat de pe site-ul oficial, un site online unde veti gasi hăinuțe cochete la prețuri accesibile.

Ținută alb-negru

Hello, everyone! Vremea de afară e foarte capricioasă, sper ca vara ce va veni să fie una cu multe zile de plajă. Da, eu mă gândesc deja la plajă, la mare, la soare, însă până atunci mai avem de muncă ?

Anul acesta văd că am avut destul de multe mini vacanțe, poate că guvernanții și-au dat seama de adevărul din spatele: Cheia marilor succese, pauzele mici și dese, nu? Că tot vorbeam de muncă, vă prezint o ținută office, care cred eu poate deveni una casual adăugând sau schimbând câteva piese vestimentare.

Mie imi plac cămășile și am fost surprinsă să constat că se calcă și foarte ușor.

În partea din spate, cămașa mea în non-culori este mai lungă, recunosc că sunt fană a acestor bluze și cămăși care acoperă subtil partea dorsală ?

Materialul cămășii este lejer, destul de răcoros, iar combinația de alb cu negru îmi place și se pretează la multe piese vestimentare. Mărimea pe care o port e M, mânecile sunt 3 sferturi.

Cămașa este de pe site-ul Rosegal pe acest site printre multe haine cu stil am găsit cele mai frumoase rochii vintage.

Pantalonii i-ați mai văzut și în alte postări, merg de minune în această perioadă, pentru că sunt subțiri. Materialul se calcă ușor, și nu se șifonează mai deloc. Pantofii vi recomand din tot sufletul, sunt extrem de comozi.

În timp ce mă gândeam la ce titlu să dau articolului, mi-am dat seama că am creat lejer o ținută black and white.

Write a Comment

view all comments