Ținută pentru băieți Bonprix

Acum ceva timp vă prezentam ținuta mea office de la Bonprix. Desigur, în colet nu puteam să nu adaug hăinuțe pentru băiețelul meu de aproape 7 ani.

Bonprix are o categorie specială pentru copii, ceea ce mă bucură, pentru că în acest fel pot să îi comand și lui haine. Nu sunt la prima comandă de haine pentru copii de pe acest site, e a doua, și sunt super mulțumită de calitatea articolelor alese.

Bluzele sunt două în set, în culori diferite, eu am ales 116/122 mărimea și mi s-a părut mare, dar Bubuloiul meu e cam micuț, nu i se potrivesc tot timpul hainele de vârsta lui, deci nu e un etalon opinia mea. La toamnă o să ne fie perfecte. Țin să preciz că sunt de o calitate deosebită, 100% bumbac, nu ce vedem pe la turci. Am mai avut pantaloni marca bpc și au rezistat eroic fără să se deșire în genunchi și să se rupă, așa că recomand categoria de bluze Bonprix.

Pantalonii sunt un jeans subțire, marca John Banner, am ales mărimea 116 și sunt fixi, deci cred că trebuia o mărime mai mare. Sunt mulțumită de calitatea materialului,  am și eu niște blugi marca John Banner și se comportă exemplar la spălat. Am văzut că nu mai sunt pe stoc, dar găsiți modele diverse de pantaloni pentru băieți.

Write a Comment

view all comments