Rochia de inspiratie vintage – Merită Cumpărată?

Hello, beauties! Îmi plac lucrurile moderne, dar în același timp nu îmi pot ascunde fascinația pentru lucrurile de inspirație vintage.

Poate că atracția pentru anumite lucruri ce par vechi sau din altă epocă, este explicabilă prin faptul că poate și sufletul nostru a poposit și prin alte veacuri. Îmi place să cred în teoria reîncarnarii, astfel îmi e tare greu să explic sentimentul de deja-vu. You may say I am a dreamer but I am not the only one.

Ținuta de azi este de inspirație vintage, dar desigur adaptată timpurilor moderne.

Aceasta este de departe este rochia mea preferată. De ce? Cum să nu iubești o rochie care îți ascunde lejer burtica și îți scoate în evidență exact ceea ce trebuie. În zona abdomenului face mici falduri sau cute, care creează un efect optic și astfel burtica va fi la adăpost. Pe lângă acest efect, culoarea și lungimea sunt pe gustul meu, soțul meu zicea că e o rochie de nuntă. Clar este o rochie elegantă, nu aș recomand-o neapărat pentru o nuntă, dar pentru un eveniment de zi, pentru birou e chiar o rochie perfectă.

Decolteul e destul de generos, nu îmi displace acest lucru pentru că îi dă un aer și mai feminin.

Mărimea pe care o port eu este M, vă recomand să vă știți dimensiunile și să citiți cu atenție măsurătorile din dreptul fiecărui produs pentru că acestea pot diferi.

Rochia este luată de pe site-ul oficial  comanda a ajuns cam în trei săptămâni, acasă prin Poșta Română (yupii). Au haine frumoase și diversificate și chiar ai de unde alege.

Write a Comment

view all comments