Bluza in carouri si pantofi tip Oxford

Hey, everyone! Nu știu cum e la voi, dar prin zona noastră nu a nins deloc, și în ultimele zile au fost temperaturi primăvăratice. Ne-am bucurat de vremea frumoasă, și am ieșit la plimbare.

Mă tot uitam să văd dacă nu cumva prin pădure, ghioceii și-au făcut apariția. Înainte de sfârșitul anului, am primit câteva colete externe cu hăinuțe. Profitând de soarele de afară, am împușcat doi iepuri deodată: pozat și plimbat.

În ultima perioadă, am abordat ținute mai mult casual, m-am cam săturat de piese vestimentare elegante, așa că ținuta de azi e tot în stilul casual.

Bluza e dintr-un material subțire, e mai degrabă de primăvară, dar asta nu înseamnă că nu poate fi purtată pe sub o geacă super călduroasă. Am comandat mărimea L, dar cred că era mai ok M. Nu mă pricep la branduri, dar am zărit pe net, o bluză asemănătoare marca Burberry. Care va să zică pe site-urile asiatice, găsești fake-uri la prețuri accesibile, iar calitatea e chiar ok.

Bluza e mai lungă în partea din spate pentru a fi purtată cu colanți sau pantaloni foarte mulați. Nu știu de ce, dar parcă mi-aș fi dorit să fie mai lungă în față, să îmi acopere burtica ?

Mi-a rămas în minte un citat de pe net, nu știu cui aparține, dar era ceva de genul: Nu voi privi în jos, decât pentru a-mi admira pantofii.

Chiar sunt de admirat pantofii mei, pentru că au un design drăguț și sunt foarte confortabili. Se pot purta chiar și iarna, căci au toc stil gheată. Cel mai mult m-a bucurat că am găsit și mărimea mea, 35, nu râdeți, dar e foarte greu să îmi găsesc mărimea potrivită, mai ales că uneori mi se potrivește și 36. Îmi place genul acesta de pantofi tip Oxford, sunt extrem de confortabili, și un must have pentru durerile mele de spate ?

Bluza și pantofii sunt luați de pe site-ul online ROSEGAL, cu haine, încălțăminte și accesorii pentru femei,dar și pentru bărbați. Pe site, au și o secțiune cu haine vintage, așa că pentru fanele stilului, găsiți multe modele interesante. Comanda vine într-o lună, iar transportul este gratuit.

Write a Comment

view all comments