Rochie albastră elegantă – Unde o putem purta?

Bună, draga mea! Week-endul trecut am ajuns în Timișoara. Este un oraș drag mie, plin de viață și mult pozitivism. Vremea ușor instabilă, parcă a luat o pauză în week-end și am reușit să fotografiez rochia pe care am primit-o recent.

Rochia este foarte frumoasă, exact ca pe site. M-am bucurat că este dintr-un material elastic, care urmează linia corpului. În același timp, în zona taliei nu este fixă, fiind perfectă pentru femei care totuși nu au dimensiuni perfecte. Astfel spus, e ideală pentru burtica(cu grăsime) pe care o am. Prețul rochiei este în jur de 90 lei și o găsiți pe roșu. Mărimea pe care o port este S, este chiar perfectă pentru dimensiunile mele. Îmi place culoarea și modelul, se poate purta la petreceri, la birou. Desigur, pantofii nu sunt cea mai inspirată alegere, mai degrabă ar fi mers stiletto.

Cea mai frumoasă ținută pentru iarna ce vine

Bună, draga mea! Zilele cu soare mă duc cu gândul la primăvară. Nu îmi displace ideea, dar în același timp mă gândesc că nu e normal, și că planeta noastră are de suferit din cauza noastră, și noi la fel.

Cu gândul la primăvară, am reușit să pozez ultimele haine primite anul trecut. Un pulover este o alegere extraordinară pentru anotimpul rece.

Puloverul nu mai este pe stoc, dar să știti că a costat destul de puțin. Materialul e ușor transparent, deci nu este foarte gros, însă e perfect cu o geacă sau un palton deasupra. Cu siguranță, în garderoba unei femei se găsesc cel puțin 3 pulovere. Jeanșii i-ați mai văzut în alte postări, și i-am purtat în ultima perioadă, căci îmi place cum se așează pe corp. Broderia mi s-a părut interesantă, de aceea i-am și ales. Pantofii sunt din lac, acest gen de pantofi sunt foarte purtabili, și desigur foarte comozi.

Write a Comment

view all comments