Alege un Motocultor cu accesorii incluse

Dupa cum bine stim agricultura este elementul de baza al poporului fara de care acesta nu poate exista.

Toate fructele si legumele se obtin din culturi agricole bine planificate, bine intretinute, iar solurile beneficiaza de tratamente aparte pentru a se obtine cele mai bune roade.

Insa cum putem gasi cele mai bune solutii de lucrat pamantul daca nu cu un dispozitiv profesionist, capabil sa opereze chiar si pe suprafete intinse, fara sa ne provoace disconfort sau pagube financiare?

In anul 2017, un an care face parte din secolul XXI, in care dezvoltarea tehnologica si-a atins punctul culminant, totul este posibil cu ajutorul masinilor automatizate care pot opera chiar si in conditi extreme de lucru toate tipurile de sol, indiferent de starea acestuia.

Care este insa acel dispozitiv care se remarca cu desavarsire in domeniul agriculturii?

Motocultorul este aceea inventia tehnologica care vine si arata ca totul este posibil, omul avand doar misiunea sa il programeze si sa ii supravegheze munca, fara sa mai fie nevoie de efort fizic sustinut, asa cum se facea in urma cu cateva secole, unde instrumentele manuale jucau un rol esential in lucrarea pamantului.

Aflandu-ne la inceput de sezon cald, producatorii propun diferite pachete promotionale care sa va asigure cele mai mari performante agricole cu ajutorul unui motocultor competent, capabil sa faca fata oricaror provocari.

V-ati gandit vreodata ca la un motocultor sunt incluse in pret si accesoriile fara de care procesele agricole nu pot fi facute? Dar cum ramane cu costurile aferente unui motocultor?

Producatorii s-au gandit la toate si va pun in acest moment la dispozitie pachete competente care sa va fereasca de orice fel de cheltuieli inutile, performanta, utilitatea si flexibilitatea primand cu desavarsire.

Iata mai jos un pachet care cu siguranta te va convinge ca o cultura de succes se bazeaza pe dispozitive de inalta performanta, iar de indata ce vei vedea cateva specificatii tehnice nu ai cum sa nu fii incantat.

Alege un Motocultor cu accesorii incluse

Pachetul contine:

  • Motocultor profesional 7100CF de 7 CP
  • freza de 110 cm
  • roti cauciuc
  • rarita fixa profesionala
  • roti metalice
  • plug arat
  • prasitoare
  • sistem de siguranta la pornirea accidentala

Imbinarea inteligentei cu rezistenta si flexibilitatea sunt atuuri care sa te faca sa alegi acest pachet profesionist, care are in dotare un motocultor ce contine roti de cauciuc care pot efectua deplasarea acestuia chiar si pe cele mai greoaie tipuri de soluri, o freza ce are latime de lucru de pana la 100 cm, dar si alte accesorii care cu siguranta va vor veni in ajutor in diferite momente in lucru.

La ce am avea de exemplu nevoie de o rarita in ceea ce priveste exploatarea terenurilor? O rarita este acel tip de accesoriu de care are nevoie orice gospodarie pentru a ajuta la realizarea diferitelor biloane cu scopul pregatirii solului de plantare a semintelor sau rasadului.

Mai mult decat atat, avantajul acestei rarite este ca are un element de fixare profesionist, care ajuta la economisirea de timp atunci cand vine vorba de realizarea biloanelor, un lucru nemaipomenit atunci cand vine vorba de suprafetele intinse.

Dar care ar fi avantajele folosirii unui plug de arat? Plugul de arat atunci cand este folosit are rolul de a rasturna o cantitate mare de pamant intr-un singur sens, pregatind astfel terenul pentru operatiunile ulterioare.

Cum ramane cu prasitoarea? Acest accesoriu indispensabil culturilor de mare succes are rolul de a afana stratul superficial al pamantului pentru a permite trecerea oxigenului si eliminarea diferitelor gaze naturale , functia de nutritie si dezvoltarea armonioasa a sistemelor pamantului fiind foarte necesara pentru niste roade infloritoare.

Mai mult decat atat prasitoarea are rolul sa intretina culturile astfel incat sa se elimine orice sursa de poluare, iar pet erenurile grele, nisipoase sau argiloase, s-a putut demonstra ca aceasta aduce reale castiguri permitand solului sa fie tasat mai usor.

Dar toate aceste accesorii nu pot fi folosite fara un motocultor profesionist, iar modelul 7100CF este exact aceea demonstratie de forta, agricultura avand nevoie de ea cu desavarsire.

Vigurozitatea cu care este conceput motorul care are la baza un ansamblu de sisteme de trasmisie, viteze si grup conic este asemanatoare cu motoarele diesel, care se alimenteaza cu mai multe tipuri de combustibil.

Puterea de 7CP asigura un randament ridicat in lucru, iar carcasa sa vine si completeaza perfect ansamblul de rezistenta, fiind compusa dintr-o fonta reductor.

Mai mult, frezele sunt dispuse pe 4 randuri in forma hexagonala si pot fi segmentabile, iar latimea de lucru poate atinge chiar si valoarea de 1100m

Ba mai mult, adancimea poate atinge valori semnificative de pana la 300 mm, ideal pentru pregatirea insamantarii solului.

Ghidonul practic si flexibil ajuta la un control usor si reglarea acestor valori fara sa creeze disconfort sau probleme la coloana vertebrala, asa cum probabil eram obisnuiti la munca campului.

Rotile de mari dimensiuni de 4 X8, sunt dispuse cu anvelope si cauciuc, ideal pentru a efectua diferitele operatiuni agricole ce se cer pentru un sol roditor.

Este oare o solutie rezistenta pe timp indelungat acest motocultor? Da, iar producatorii vin si ne propun piese foarte importante atunci cand vine vorba de fenomenul de supraincalzire.

Acest motocultor prezinta un racitor asupra motorului, care efectueaza procesul fortat, impiedicand astfel supratensionarea sau arderea diferitelor cabaje.

Mai mult decat atat, consumul de ulei din baia de ulei de doar 0.6l/h ne asigura ca putem face economie de bani si combustibil, iar capacitatea rezervorului de 2.9l, ne arata ca nu va fi nevoie sa ne oprim prea curand din lucru pentru a-l alimenta.

O varianta simpla, usoara si practica care promite si nu dezamageste, iar parerile lumii de pe forumurile de specialitate nu intarzie sa apara, majoritatea afirmand ca treaba este mai usoara cu acest pachet de primavara complet pentru cele mai bune culturi si soluri.

Valoreaza doar 2749 lei, iar producatorii ne ofera posibilitatea sa facem si o economisire de bani, reducandu-i valoarea cu 15% fata de starea initiala.

Daca doriti rezultate pe termen lung atunci fara doar si poate acest pachet va asigura cheia succesului, iar in timp investitia facuta vi se va parerea de departe un real castig, asa ca nu mai stati pe ganduri!

Write a Comment

view all comments