Incearca sa iti gasesti ruta potrivita

Gasirea unui traseu bun de alergat este ca si cum ai gasi un apartament bun: te simti de parca iti scapa printre degete pana cand, intr-o buna zi, te simti de parca ai castigat la loterie. Indiferent in ce zona stai, este foarte important sa gasesti unele rute care sa iti placa.

Alergatul spre mai multe linii de finish

Daca ti-ai propus sa mai alergi putin spre un anumit punct, atunci nu esti singur. De fapt alegerea unei linii arbitrare de finish in timpul alergatului iti poate imbunatati performantele. Cercetarile arata ca cei care se uita la o anumita tinta in distanta alearga mai repede si se simt mai putin obositi decat cei care nu se concentreaza la nimic.

Targuieste-te cu tine insuti in timp ce alergi

Eu mereu imi zic ca, daca mai alerg cateva sute de metri, pot sa ma uit la un film atunci cand ajung acasa. Sunt sanse foarte mari ca oricum sa fac acest lucru- dar cel putin ma incurajez pe moment.

Crearea unui playlist de melodii care se te incurajeze

Nu, o simpla aplicatie de redare a muzicii nu o sa functioneze prea eficient atunci cand simti ca nu mai potii respira si nu iti mai poti simti picioarele. Iti trebuie un anumit cantec pentru a te inspira.

Senzatia fantastica pe care o ai atunci cand termini o tura de alergat fara sa te fi oprit

Cred ca am zis destule.

Write a Comment

view all comments