Care este cea mai buna motosapa Ruris

Alege o motosapa Ruris. Alege calitatea

Daca cochetezi cu agricultura si recoltele bogate trebuie sa stii ca o masinarie capabila sa lucreze cel putin 500mp este de de departe o motosapa RURIS.

Daca in trecut erai obisnuit sa lucrezi terenul din imprejurimile casei tale manual, cu ajutorul sapei, harletului, lopetii sau a altor ustensile scurte, acum in secolul in care tehnologia si-a atins apogeul in toate ramurile industriei nu ai voie sa nu apelezi la o masinarie atat de folositoare si usor de folosit precum motosapa.

Care sunt secretele unei motosape de succes si care este principiul de functionare al acesteia?

Motosapa este o masina ce se bazeaza pe un ansamblu transmisibil melcat, frezele din componenta ei ajungand la o valoare maxima de pana la 50 cm.

Datorita acestui fapt este de la sine inteles ca o motosapa este ideala pentru spatii mici si are rolul de maruntire a solului care nu este greu de prelucrat, cele usoare si semi-usoare fiind aici tipurile vizate.

Avantajul unei motosape comparativ cu motocultorul, utilajul care poate opera pe suprafete intinse de teren este ca are o greutate semnificativ mai mica, iar inaltimea de lucru si latimea pot fi ajustate cu usurinta datorita suprafetelor de lucru usor operabile de care dispune.

In momentul de varf al tehnologiei in care ne aflam, producatorii au venit cu o serie de motosape profesioniste, capabile sa lucreze chiar si pe suprafete intinse de teren de pana la 10 000 mp, fiind o premiera acest lucru, datorita marimii mici si functiilor reduse pe care le are o motosapa fata de un motocultor.

Insa care sunt modelele care se deosebesc cu desavarsire si spre ce aspecte ar trebui sa aibe atentia agricultorii iscusiti atunci cand vine vorba de cumpararea unei motosape pe cinste?

Producatorul roman Ruris vine si propune niste modele cu totul si cu totul inovative, care au o schema tehnica completa si care permite operarea cu usurinta pe orice tip de sol.

1. Motosapa Ruris 1001KSD

Maiestria acestei motosape Ruris a facut inconjurul tarii, fiind un ansamblu perfect de putere si prelucrare.

Dispune de un motor nou de tipul General Engine Diesel cu o capacitate de 10CP, ideal pentru suprafete chiar si de 10 000 mp.

Eficienta cu care actioneaza aceasta motosapa este una incredibila, in unele cazuri atat expertii cat si cumparatorii nu si-au putut crede ochilor cand au vazut ca in doar o ora se pot efectua operatiuni agricole pe o suprafata de pana la 1500 mp.

Cutia de viteze ce dispune de 3 viteze, 2 inainte si una inapoi dar si transmisia cu pinioane ne asigura ca la aceasta motosapa pot fi atasate chiar si accesorii utile pentru recolte infloritoare, cum ar fi o remorca, care poate tracta chiar si o incarcatura considerabila.

Consumul de doar 1,7l/h dar si suprafetele de lucru pe care le atinge ne arata ca este un argument pe masura. Totul la 4439 lei, un pret care face din cultura ta o afacere profitabila pe termen lung.

2. Motosapa Ruris 751KS

Aceasta motosapa Ruris imbina confortul cu rapiditatea, avand capacitatea sa lucreze o suprafata de pamant de pana la 1200mp in doar o ora!

Dispune de performante remarcabile datorita motorului de 8,5CP, si a cutiei de viteze in trei trepte.

Latimea si adancimea in lucru sunt elemente foarte importante, iar aceasta motosapa Ruris atinge dimensiuni foarte tentante, 640-900 mm in cazul latimii si pana la 35 cm in cazul adancimii.

Frezele si calitatea lor pot lucra orice tip de pamant indiferent de complexitate, pregatind astfel terenul pentru orice tip de cultura, iar accesoriile ce pot fi atasate, cu siguranta va vor usura munca.

Atat rotile metalice, cat si rarita, plugul sau remorca pot fi atasate cu usurinta la aceasta motosapa Ruris care se afla in acest moment la un pret redus, valorand 3324 lei, o investitie de viitor pentru culturi reusite.

Motosapa Ruris 7088 ACC

O motosapa ideala pentru suprafete mici de lucru de pana la 5000mp, cu o performanta si o eficacitate iesita din comun.

Conform unor sondaje, aceasta motosapa Ruris a putut marunti si pregatiri solul pentru plantare in doar o ora pentru o suprafata de 1000 mp, iar consumul a fost de doar 1,1l de combustibil.

Motorul cu o putere de 7CP si cele 3 nivele de viteza sunt argumentul ideal pentru a demonstra ca aceasta motosapa Ruris poate tracta chiar si diferite accesorii care sunt utile in domeniul agriculturii, precum : cultivatorul, rarita, plugul sau remorca.

Latimile de lucru pot atinge dimensiuni de pana la 830 mm, iar adancimile in sol nu sunt nici ele de neglijat, ajungand pana la 290 mm.

Totul la doar 2070 lei, iar in aceasta perioada a anului producatorii pun la dipozitie chiar si accesorii care sunt incluse in pret, ideal pentru pregatirea terenului dumneavoastra.

3. Motosapa Ruris DAC 7009K

Aceasta motosapa Ruris vine la pachet cu numeroase avantaje pe care orice agricultor iscusit trebuie sa le cunoasca.

Prezinta un motor cu o actionare manuala in 4 timpi cu o putere de pana la 7 cp, iar eficienta sa de lucru poate atinge cifre covarsitoare in doar 30 minute, operand pana la 500 mp de teren arabil.

Mai mult decat atat, aceasta motosapa Ruris poate fi exact aliatul unor solarii si gradini reusite, datorita constructiei si felului in care actioneaza in zonele inguste, actionarea cutiei de viteze avand si optiune de mers inapoi.

Acest lucru ajuta in oferirea unor conditii de exploatare adecvate chiar si pe suprafete mici de teren si pregatirea unor culturi cu spor.

Producatorii vin de asemenea la aceasta motosapa Ruris cu un cuplu de viteza marit cu 25%, fata de modelele din aceasi gama si se poate gasi la un pret remarcabil de doar 1890 lei.

4. Motosapa Ruris DAC 7000K

Un bun exemplu de motosapa Ruris care te poate ajuta in doar o ora sa prelucrezi pana la 1000mp de teren arabil si sa-l pregatesti pentru insamantare sau plantare in cel mai bun mod posibil.

Dispune de un motor de clasa superioara din gama General Engine de 7CP, iar cele 3 viteze si cutia de transmisie asigura ca totul poate fi facut la foc automat fara ca tu sa mai pierzi timp pretios.

Latimea de lucru poate atinge dimensiuni de 830 mm, in timp ce adancimea de patrundere atinge si ea cifre decente de pana la 290 mm.

Consumult de carburant redus de doar 1l/h face din aceasta motosapa o solutie de luat in seama pentru toate gradinile, solariile si serele ce se vor a fi productive, totul la doar 1584 lei si vine la pachet cu niste roti de cauciuc perfect pentru toate tipurile de teren!

Write a Comment

view all comments