Viteza devine din ce in ce mai importanta

In ziua de azi, viteza e mai importanta ca niciodata. Oamenii umbla pe internet pe smartphoneuri si pe alte dispozitive in numar mare si, daca iti doresti ca ei sa iti citeasca siteul web, acesta va trebui sa se incarce foarte repede. Altfel, acesti potentiali cititori probabil ca vor pleca de pe siteul tau web pentru a citi siteul web al altcuiva.

Cat de repede se incarca siteul tau web este un factor foarte important in cat de sus o sa fie prezentat printre cautarile pe Google.

Prin urmare, este foarte important sa gasesti un mod de a avea o viteza mai buna de incarcare a siteului tau web. Permite-mi sa iti impartasesc cateva sfaturi care m-au ajutat pe mine la acest capitol:

Pasul 1: Du-te la “Tools at Pingdom” si introdu-ti adressa pentru siteul web, pentru a vedea cate secunde dureaza sa se incarce in momentul de fata.

Pasul 2: UIta-te la ceea ce nu este important pentru tine si il poti indeparta de pe bara laterala a siteului tau web. Ar putea fi insigne de la diferite siteuri web, reclame care iti aduc foarte putini bani sau anumite imagini in plus care nu au prea multe functii pentru utilizatorii tai

Pasul 3: Poti instala plugin-ul W3 Total Cache, asa cum am mentionat mai sus. Te va ajuta destul de mult cu viteza siteului tau web.

Pasul 4: Nu mai arata cate like- uri ai. Daca ai butoane pe postarile tale de la Facebook sau LinkedIn de exemplu care arata cate like- uri ai de la retelele de socializare, atunci acestea iti pot mari timpul de incarcare. Eu am ales sa nu mai vad cate like- uri primesc posturile mele pe fiecare retea de socializare si am pastrat doar butoanele. Am observat o diferenta foarte mare. Poti, de asemenea, sa alegi sa pastrezi numarul de like- uri, dar sa ai butoane de la mai putine retele de socializare.

Pasul 5: acum poti sa te intorci pe “Tools at Pingdom” si sa faci un alt test de viteza. Cat este de rapid siteul tau web in acest moment ?

Write a Comment

view all comments