Reclamele pe care nu le putem uita

Ieri fredonam ba in gand ba cu voce tare melodia din reclama farmaciilor Catena. Imi place melodia dar in acelasi timp ma enerva ca nu mi-o puteam scoate din minte. ” Farmacia inimii Catena”…. Am incercat sa cant cateva refrene de la piesele mele preferate dar farmaciile Catena nu ma lasau in pace..

Atunci, m-am gandit ca poate o alta melodie din reclame ma va face sa o uit pe aceasta asa ca mi-a venit in minte un cantecel de la Blend-a-med care, cred ca, este foarte vechi si totusi mi-a ramas intiparit bine in minte:

“Sunt Blend-a med de 100 de ml

Mai am doi frati de 50

Cu mine faci economii

Si-un zambet sanatos ai

100 de ml, Blend-a-med…”

Apoi m-am uitat la Sasha si mi-am adus aminte de reclama si catecelul de la Aquasfresh, tot unul mai vechi:

“Aquafresh in 3 culori, protejeaza de 3 ori”

Dupa asta de simpatica reclama de la frisca Hulala (asta e o poezie):

” Nu conteaza ca esti mic daca te pricepi umpic

Nu conteaza inaltimea, ci conteaza istetimea”

Sau: “E frisca Hulala, este…(nu stiu sigur) pasiunea mea, minunea mea 😉

Sunt curioasa, voua ce va mai vine in minte din reclame? Sau, va amintiti de acestea despre care am scris eu?

Am fost la mare dar mai vreau!

Am fost la mare dar mai vreau!

De cand am aflat ca Sandalandala.ro si ZorileStore.ro ma trimit la mare, conditionat, nici nu mai pot sa dorm noaptea. Numai ce m-am intors de la mare, de 2 saptamani, si ca in nicun an m-am distrat extraordinar de bine. Numai posibilitatea de a ajunge iarasi pe litoral mi-a pus sangele in miscare si m-a facut gata de plecare. Bineinteles ca nu pot pleca cu mana goala… mi-am pregatit costumul de baie de la ZorileStore.ro, l-am bagat intr-o punga si gata! Nu mai am nevoie de absolut nimic inafara de nisip, apa de mare si mult soare.

V-am facut curiosi? Haideti sa va zic micul meu secret. Mi-am cumparat costumul de baie fara de care nu pot pleca la mare de pe ZorileStore.ro pentru ca e misto, de firma si pentru ca imi da o sansa la premiul cel mare.

Fiti atenti putin: Daca cumparati si voi un produs de pe site pana pe 21 august intrati automat intr-o tragere la sorti din care vor rezulta trei castigatori care vor ajunge la mare in Vama Veche, cu inca 7 prieteni fiecare. Norocosii (adica si eu, sper) au camparea (paturi) in Cortul celor Sapte Simturi si micul dejun asigurate, in perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi speciala, pentru ca o sa fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche! Suna bine, asa-i? Ne vedem la mare?

Write a Comment

view all comments