Prezervativul – ce trebuie sa stii despre aceasta metoda de protectie

Orice cuplu are momente intime. Insa, este important ca acestea sa fie responsabile, astfel incat sa nu existe probleme, pe care nu si le doreste niciunul dintre parteneri. Astfel, este important ca partenerii sa aiba cunostinte despre alegerea unui prezervativ si, mai ales, despre cat de importanta este utilizarea acestuia. In acest caz, trebuie sa va informati cat mai bine referitor la aceasta metoda de protectie folosita des de catre cele mai multe cupluri.

Un prezervativ are 2 roluri importante în viata oricarui cuplu. In primul rand, acesta va fereste de bolile cu transmitere sexuala, care va pun viata in pericol si care sunt atat de raspandite in lume. Transmiterea acestora se realizeaza usor, fiind suficient un contact sexual neprotejat. Astfel, este important sa va protejati, chiar daca sunt voci care spun ca aceasta nu ofera aceeasi senzatie pe care o aveti atunci cand actual sexual are loc fara prezervativ.

Importanta prezervativului in actul sexual

Pana la urma este importanta sanatatea dumneavoastra, iar aceste lucruri trebuie tratate cu seriozitate. Cu toate ca, sunt persoane care sustin ca nu este nicio diferenta intre actul sexual cu prezervativ si cel fara. Astfel ca, nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. De ce sa nu va bucurati de momente relaxati, fara sa va ganditi ca va puteti alege cu vreo boala nedorita. Desigur ca, este importanta parerea ambilor parteneri, nu doar unul trebuie sa decida in acest caz. Chiar daca el sustine ca placerea nu mai e la fel pentru el, este importanta comunicarea, astfel ca, va trebui sa vorbiti cu el si sa ii exprimati parerea dumneavoastra, ca va este teama ca actul sexual sa se intample fara o metoda de protectie.

Prezervativul – va mai ganditi daca vreti un copil

Pe de alta parte, asa cum am precizat, prezervativul are 2 roluri. Cel de-al doilea rol al sau este de protectie in cazul unei sarcini nedorite. Nu oricine este pregatit sa aiba o sarcina, astfel ca, este important sa va protejati si, de ce sa se ajunga la probleme mai complicate, cand aceste lucruri sunt usor de rezolvat.

Nu trebuie sa va bazati ca veti fi feriti de o sarcina fara ca partenerul sa poarte prezervativ. Aceasta este o gandire invechita si este riscant.

Acordati importanta acestui aspect si nu lasati totul la intamplare. Iar, pentru ca un prezervativ sa va ofere protectia necesara este important sa tineti cont de mai multe aspecte. Dintre acestea fac parte materialul, marimea si tipul prezervativului.

Astfel, este important ca acesta sa nu capete joc atunci cand partenerul il poarta intrucat acesta nu va va oferi protectia de care aveti nevoie. Astfel, este important sa va ganditi ce marime vi s-a potrivi intrucat in magazine sunt diverse marimi disponibile, astfel ca, veti avea de unde alege modelul potrivit. Pentru a fi siguri ca nu veti avea parte de vreo surpriza neplacuta este important ca prezervativul sa fie produs dintr-un material cat mai bun. Astfel ca, este necesar sa va documentati putin si pe aceasta tema.

Write a Comment

view all comments