O lista de reguli importante pe care trebuie sa le respecti inainte de a iesi din casa atunci cand ai colita ulcerativa

Dupa experienta neplacuta de a avea un accident atunci cand eram pe drum spre noul loc de munca, am stiut ca trebuie sa ma invat cum sa ma pregatesc mai bine. Aici e o lista de obiecte pe care le pastrez in masina, in poseta sau in geanta mea de lucru tot timpul:

Pantaloni si lenjerie intima: primul lucru pe care il doresc imediat dupa fiecare accident sunt o pereche de pantaloni si lenjerie intima. Chiar daca tot trebuie sa merg pana acasa pentru a face un dus si a ma simti mai bine, cel putin am o pereche de pantaloni curati in care sa pot calatori.

Servetele de curatare corporala: acestea sunt disponibile pe9ntru achizitionare pe Amazon. Sunt foarte usor de transportat si le poti pastra in masina. Mai si deodorizeaza, asa ca acest lucru e un bonus in plus.

O punga de gunoi pentru hainele murdare: daca hainele nu sunt scumpe, de obicei le arunc. Dar, daca iti doresti sa le pastrezi, atunci e bine sa ai la tine o punga de plastic in care sa iti pui hainele.

Orice medicamente care te pot ajuta atunci cand ai un atat de colita ulcerativa:

Poti sa tii cateva medicamente analgezice in geanta sau medicamente obisnuite, cum ar fi antidiareicele sau antispasmodicele, care te pot ajuta cu crampele si cu nevoile urgente. Daca iei medicamente pe baza de reteta, atunci e bine sa te asiguri ca nu conduci. De cele mai multe ori dupa ce am un accident, durerea, crampele din partea inferioara a abdomenului, a stomacului si a zonei rectale, devin severe, din cauza stresului provocat de accident. Prin urmare, pentru a ma putea intoarce acasa fara a fi intr-un discomfort total, mereu tin medicamnte in geanta.

Write a Comment

view all comments