Decor de Sarbatori

1. Lasa ninsoarea sa patrunda in casa ta
Respira viata noua aducand zapada in casa ta. Sunt disponibile pe piata diferite spray-uri care imita foarte bine zapada. Da cu spray pe mobia si apoi adauga ornamente de Craciun, conuri, crengute de brad, etc.

2. Simplitate uimitoare
Atingerile simple precum crengutele de brad si lumanarelele parfumate pot da oricarei camere sentimentul acela de sarbatoare.

3. Decor rosu
O atingere de culoare rosie incalzeste patul sau canapeaua si este lucrul perfect care poate crea atmosfera de Sarbatoare.

4. Sosetelele pentru cadouri
Atunci cand vine vorba de acele sosetele speciale pentru cadouri, te sfatuim sa alegi acele modele si culori diferite, pentru o crea o tema de culori interesanta.

5. Frumusete naturala
Conurile de brad si de pin asezate in suporturi pentru lumanarele sunt o alegere interesanta si extrem de frumoasa. Poti sa presari putin sclipici pe fiecare con in parte pentru o extra stralucire.

6. Masa de Craciun
O fata de masa rosie, speciala pentru Craciun, servete rosii sau albe, ornamente de Craciun, lumanarele parfumate , toate acestea creaza o atmosfera extrem de frumoasa pentru ziua Nasterii Domnului.

7. Coronita de brad
Nu uita de coronita aceea frumos ornata, care atarna pe usa de la intrare si intampina musafirii in aceasta perioada.

8. Litere pentru Craciun
Totul arata foarte bine, foarte chic in limba franceza – chiar si cuvantul pentru Craciun. Pentru o decorare instanta, aseaza literele care compun cuvantul ” NOEL” in fata unei oglinzi, in fata intrarii in casa sau in fata unui dulap. Poti gasi aceste litere in magazinele cu ornamente si pretul acestora nu este foarte ridicat,

9. Nu uita de flori
Florile dau bine in ziua de Craciun, mai ales acea floare speciala denumita Craciunita, cu flori rosii.

10. Nu uita sa decorezi ferestrele si usile.
Adauga crengute, flori, globulete, ornamente

11. Si, in cele din urma, te sfatuim sa nu uiti de celebrele luminite de Craciun, care creaza o atmosfera foarte placuta.

Culori decorare casa

Decorarea casei este posibila cu ajutorul unor sfaturi simple de design.Oricum iti decorezi casa sau mobila,un plan bun este intodeauna incorporarea pieselor care creaza un aspect de ansamblu si stilizeaza-ti casa ca un tot unitar.Vrei, de asemenea, sa aduci fiecare loc din casa la viata cu o culoare tupeista si vopsea si culori complementare.

Temperatura culorilor
Vopsirea unei camere cu o culoare calda sau rece poate schimba starea acelei camere.Foloseste culori precum: rosu, portocaliu si galben pentru a incalzi camera si culori precum: albastru, verde si violet pentru a crea o atmosfera rece.

Pete de culoare
Cea mai usoar metoda de a introduce pete de culoare este urmatoarea: achizitioneaza obiecte colorate si interesante de decoratie.De exemplu, adauga o pata de culoare peretilor cu rame pentru poze sau arta pentru pereti.Alte piese pot fi: lumanarile, obiectele artistice. Este cel mai bine sa grupezi accentele pentru un aspect echilibrat.

Combinarea culorilor
Culoarea este plina de personalitate si poate da tonul camerei. Fa combinatii interesante de culori, alaturand o canapea rosie, de exemplu, cu perdele violet si presulete sau perne indigo. Fiecare culoare o complementeaza pe cealalta, dar este destul de dominanta incat sa dea un aspect interesant.

Asezarea mobilei
O masa simpla in fata canapelei poate schimba look-ul sufrageriei tale intr-un mod subtil.Pentru un aspect american, inveleste-ti canapeaua cu o cuvertura alba careia ii poti alatura cu un presulet pufos alb in cealalta parte a camerei.

Write a Comment

view all comments