Idei de amenajare pentru masa pascala

Masa de Paste este cea care aduna toata familia, cea care iti aminteste de momentele unice in viata. Desi asta poate ca o repeti an de an nu este de ignorat faptul ca ai nevoie de stil. Stii cum e, pana la urma iei masa in familie poate ca in fiecare saptamana. Dar de fiecare data parca este altfel pentru ca abordezi un alt stil.

Mai alea acum cand ai marea incercare de a organiza totul de una singura iata cateva sfaturi pentru masa pascala:

  • Stilul vintage nu este unul comun ales tocmai pentru ca nu se potriveste oricui. In orice caz este de o eleganta aparte. Este un aer boem cu un touch de gust rafinat. Chiar merita sa alegi asa ceva doar cu o conditie, aceea de a avea cu ce sa corelezi. Asta poti obtine in mici detalii, de la tava pentru paharele de vin si pana la suporturi usor invechite.
  • Stilul minimalist este si el apreciat. Asta pentru ca poate nu ai timp sau chef sau inspiratie sa organizezi masa. Pur si simplu te poti pastra la un nivel simplist si cu toate acestea sa iti setezi atentia spre o piesa centrala. Un vas din sticla in care sa asezi ceva oua specifice, tematice, poate chiar reale daca nu de ciocolata este o prima idee in tema. Crengutele de flori sunt si ele de admirat, mai ales ca aduc o nota parfumata si din natura.
  • Aranjamentele florale sunt si ele comune in astfel de alegeri. Pana la urma orice floare poate sa schimbe imaginea unei mese. Tipul de vaza si modul in care alegi sa o plasezi reprezinta inca un motiv un plus pentru ca masa pascala sa fie una deosebita.

Dar nu numai elementele de decor sunt cele de care sa te preocupi asa ca pana si fata de masa poate da o nota distincta intregului decor.

Write a Comment

view all comments